返回首页

科学嘉年华于九月开启腾讯智能通讯

时间:2018-02-27 09:32
   2011年9月16-23日,北京科学技术协会将在奥林匹克公园举行的北京科学嘉年华,享受科学的感觉,科学作为今年的主题,活泼前卫的时尚形式科学强调这种多元、互动、欢乐嘉年华的定位。据悉,这是在世界上第一次在中国举行的第一次。

Organizers said that the science Carnival will fully display the close relationship between science and everyday life through five themes, including future home, green life, happy education, smart communication and world tour.During the event, the science Carnival will be hands-on experiments, science shows, science drama and lectures vivid form of dissemination of scientific knowledge, make it can become a public display of the stage technology inventions, scientific creativity, scientific action art, but also promote the public participation in science, science widely ignited enthusiasm, encourage the innovation of science and technology and scientific inventions.According to the introduction, a group of well-known enterprises will parti在这个科学嘉年华即第三作为赞助商。腾讯公司,2011年度北京科技嘉年华在通信和互联网领域的唯一赞助商,将成为智能通信主题领域最亮丽、最美丽的风景线。

当时,腾讯将展示在移动互联网终端领域应用的最新研究成果,结合腾讯手机管家等产品,并一起享受科学的游客的快乐。活动中,互动游戏功能,手机在Kinect体感游戏,快回答,玩转你的手机手机会给来访者以简单的方式是一种全新的体验。腾讯展示平台还将实现微博墙,只要手机健康主题活动期间。

微博手机相关健康安全方面的相关知识、经历、图片、视频或截图的一个关键环节的检查,有可能走出大腾讯,如此激动人心的活动将给手机移动终端应用带来新的体验。

此外,随着移动互联网的快速发展,各种安全问题日益突出,因此在9月16日,腾讯还将与移动互联网产业的合作伙伴一起组织一个大事件作为移动健康节的内容,并给出一些可行的建议,为用户实现移动健康管理。

据悉,活动期间,腾讯作为移动互联网行业的领导者,将邀请各方移动终端安全的产业链,如运营商、终端厂商、增值服务提供商,共同建立绿色技术、数据共享平台、绿色产业联盟建设、安全系统建设移动互联网终端。

北京科学嘉年华,作为全国科普日北京重点活动,是第一个具有国际影响力的科普活动,远见和高端,腾讯,作为国内最大的互联网综合服务和增值应用服务提供商在中国,将为此次活动注入新的活力。
------分隔线----------------------------
推荐内容